Copy-pasten

Posted by in Uit het boekje

Zaterdag! Ook Een prima dag om te arbeiten natuurlijk.

Wanneer ik mijn agenda open sla en noteer wat eer op de planning staat. dan is dat direct weer een flinke lijst. Niets waarvan ik niet wist dat het gedaan moest worden, maar toch bevestiging van genoeg te doen. Gaan we doen!

Lekker geluncht. Sinds kort lust ik dus erwtensoep, dat had ik nooit durven zeggen vroeger. Die geur alleen al.

Het vermogen om te kunnen nadenken is fantastisch. Het moet niet doorslaan in wat bij mij altijd gebeurt, dat je verzandt in een eindeloze gedachtenstroom waardoor je niet meer tot actie overgaat. Maar dat je kunt nadenken, verbanden kunt zien en leggen, oplossingen kunt bedenken.

Weer een dag gewerkt en nog niet alles kunnen doen. Wel veel gedaan en daar ben ik echt heel blij mee. Esther geholpen met het verbeteren van de blogs op haar websites en urenlang zaaddodend gecopy-pastet in het Google Ads account van een vriend. Dacht ik dat ik er bijna was, blijk ik op ongeveer een kwart te zitten. Yikes! Toen heb ik de dame van Google gemaild met de vraag of ze me wat verder kan helpen.

Nu wel tijd om de avond in te luiden. Mijn vriendin is lekker met de nieuwe oven in de weer en heeft zoeteaardappelfrietjes gekocht. Het ruikt al erg lekker, een beetje naar cake. Dat is vast de bedoeling.