Drinken

Posted by in Uit het boekje

De bundel met korte verhalen die ik via mijn Kobo Plus abonnement downloadde, vind ik eigenlijk niet bijzonder sterk. Wat zegt dat? Dat ik geen benul heb van de moeilijkheidsgraad van het schrijven van een kort verhaal? Dat ik een verborgen talent heb? Waarschijnlijk het eerste, haha. Dit doet me wel meer trekken richting het gewoon een keer proberen. Op de planning voor ’21.

Eén biertje en één wijntje heb ik gisteren gedronken; toch voelde ik dát al toen ik ’s nachts wakker werd. Sowieso is ’s nachts wakker worden geen dagelijks fenomeen bij mij, dus ik slaap lichter als ik gedronken heb, ook deze gematigde hoeveelheden.

Daarnaast had ik een vervelende droom, waarin ik door een dronken, grote, dikke vent werd aangerand. Ik schrok wakker toen ik hem van me af wilde schoppen.

Al met al wederom een bevestiging dat niet drinken de verstandige optie is. Ik drink echt niet veel; niet dagelijks en vaker één drankje dan twee. Toch merk ik verschil na iedere inname en dan niet het prettig euforische en lichte gevoel van aangeschoten zijn. Daar drink ik onvoldoende hoeveelheden voor.

Weekend = werkend. Verder met de website, het geeft me rust wanneer ik op zaterdag of zondag werk. Toch het verschil tussen moeten en willen/kunnen. Wat feitelijk nergens op slaat want ik ben ZZP’er en kan mijn uren invullen zoals ik zelf wil.