Een maandag volgens het boekje

Posted by in Uit het boekje

Gisteren opgedrukt, yoga gedaan, één bakje koffie gedronken, veel thee, goed gewerkt, na het eten door de zeikregen gewandeld om wat verse lucht binnen te krijgen.

Eigenlijk was het een maandag zoals ik hem vooraf in mijn boekje zou omschrijven, als ideale dag. Ook qua wek ging het prima. Ik heb veel voortgang geboekt en de klant de eerste versie van de website laten zien. Hij belde met de vraag wanneer de rest af zou zijn. Nou, vandaag.

Het aanzetten van Do Not Disturb op iMac en iPhone deed me goed. Ook het uitzetten van mail was top. Ik merk dat mail echt een verschrikkelijke afleiding voor me is. Zo vaak even kijken of er nog een nieuw berichtje voor me is. Die blijft de komende tijd dus uit.

Misschien ga ik ook nog een dumb phone proberen, ik wil echter voor anderen wel bereikbaar blijven via WhatsApp. Er zijn simpele telefoons die niks kunnen + WhatsApp, maar ik wil geen nieuwe ervoor aanschaffen; er liggen nog genoeg telefoons in de kast. Eens bedenken hoe ik dat ga aanvliegen.