I think not

Posted by in Uit het boekje

Gisteren kwam ik erachter dat ik wel degelijk rustiger word van het achterwege laten van nieuws. Ik besefte plots: hé, ik weet helemaal niet hoe het gaat in de wereld! Geen coronaupdates, geen trieste Trumptweets, ook geen Tweakersnieuws of Apple onemorethings.

En ja, dat voelt hartstikke fijn! De neiging om te checken is er zeker nog wel hoor, en ik gun mezelf één medium: vi.nl. Voetbalnieuws is eigenlijk geen nieuws en daarom mag het van mij wel. Is dat een kromme gedachte? I think not!

Voor vandaag staat precies één taak op het programma. Waarschijnlijk zal ik voldoende afleiding vinden om er later dan gewenst aan te beginnen. Geeft niet, ik laat me er niet door van de wijs brengen.

Dankbaar voor:

  • Foto-opruimwoede
  • Geen nieuws is goed nieuws
  • Vroeg opstaan

Vandaag kies ik ervoor om: mezelf een goed gevoel te geven.