Spelletjes

Posted by in Uit het boekje

Neem ik een keer bewust mijn boekje ergens mee naartoe om in te schrijven, vergeet ik te controleren of mijn pen wel voldoende inkt in zijn reservoir heeft.

Anyhow, weekend Groningen! Voor de verandering is het weekend ditmaal van zaterdag tot maandag. Dit omdat mijn schoonmoeder jarig is en ze het leuk vindt als we op de dag zelf ook nog daar zouden zijn.

Zaterdag lekker muziek gemaakt op de analoge synthesizers, dat ging eigenlijk best lekker! Het tempo moest wel opgevoerd worden, ik weet niet meer naar hoeveel BPM mijn zwager hem had opgevoerd. Die dag verder Ajax en Vitesse zien verliezen, dat gaf hoop voor Feyenoord tegen Heracles! De avond traditioneel afgesloten met een paar potjes FIFA.

Vandaag – zondag – fijn langzaam ontwaakt. Feyenoord speelde al om 12.15 uur. Het was een vrij dramatische partij die in een bloedeloze 0-0 eindigde.

Het is nu 15.15 uur en het eerste winstpotje schaken tegen mijn schoonvader is in de pocket. Tijd voor revanche; zo verwoordde hij het in ieder geval.

Vanavond patatjes! Dat is hier een traditie die eigenlijk op zaterdag altijd plaatsvindt, maar toen was er een heus driegangenmenu gehaald; nu al zin in een frikadel en lekker broodje hamburger.